Farmforce
Pucca Match
Gamification For a Better Life
Digital Forensics

Om Pucca Match

Pucca Match er et flerspiller sanntids mobilspill, designet og utviklet av HuginTech i samarbeid med en Sørkoreansk utgiver. Det forventes utgitt i Japan, Sør-Korea og Kina i løpet av 2019. Spillet har tema fra den verdenskjente animasjonsserien Pucca, som er blant de største franchisene i det asiatiske markedet. Forretningsmodellen er basert på micropayments, spesielt tilpasset typisk kundeoppførsel i Asia.

Pucca Match benytter nyskapende mekanismer for å tillate sanntids samarbeide eller konkurranse mellom inntil 4 deltakere i hvert spill, og har blitt svært godt mottatt av prøvepublikum. Spillet vil bli tilpasset og utgitt i Europa og Amerika etter lansering i Asia.

Pucca Match er skalert til å støtte millioner av samtidige spillere.

Om Teknologien

Pucca Match klienten er utviklet i C++, for Android, iOS og Windows, benytter cocos2d-x for grafikk, samt egenutviklede bibliotek og protokoller for sanntids nettverk og kommunikasjon.

Pucca Match tjenere er utviklet for Linux, som et heterogent distribuert system. Arkitekturen inkluderer elementer som feiltoleranse, innebygd lastbalansering og redirigering av klienter, automatisk horisontal skalering i nettsky basert på belastning.

Nettverksstøtten tillater spillere å veksle mellom nettverk, som 4G og trådløs, uten å avbryte pågående spill.

Administrative verktøy er utviklet som Java Servlets, og gir utgiverne mulighet til å finjustere alle aspekter av spillopplevelsen også for tjenere som er i aktiv bruk.